خواص به ، برای رحم و لاغری و به پخته در طب سنتی برای مردان و در بارداری
در این مطلب از سایت خشدار
می خواهیم در مورد خواص به ، برای رحم و لاغری و به پخته در طب سنتی برای
مردان و در بارداری صحبت کنیم امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
آشنایی کلی با میوه به
میوه به گرچه ظاهری شبیه به سیب دارد اما
از طعم منحصر به فردی برخوردار است و به همین دلیل علاوه بر آنکه به صورت
خام مصرف می شود، از آن در تهیه ی مربا و غذا هم استفاده می شود. با فواید
میوه پاییزی به آشنا شوید.
میوهای خوشطعم و عطر از خانواده سیب است.
این میوه اگرچه به صورت خام نیز خوردنی است ولی اغلب، پخته آن را به صورت
مربا و همچنین در غذاهایی همچون خورش و خوراک مصرف میکنند.
» میوهای خوشطعم و عطر از خانواده سیب
است. این میوه اگرچه به صورت خام نیز خوردنی است ولی اغلب، پخته آن را به
صورت مربا و همچنین در غذاهایی همچون خورش و خوراک مصرف میکنند.
به را فقط به رنگ زرد روشن تهیه کنید، زیرا
نوع سبز آن مانند بسیاری دیگر از میوهها نرسیده و خیلی سفت است. البته
درصورتی که در میان بههای خریداریشده، تعدادی سبزرنگ وجود دارد، آنها را
چند روز در دمای اتاق قرار دهید تا رسیده شوند.
پوست این میوه براق و معطر بوده و با لایهای کرکمانند به رنگ قهوهای پوشیده شده است که آن را با ساییدن از بین میبرند.
خواص غذایی
به سرشار از ویتامینهای A و B و C و
همچنین قند و پپتین است. به رسیده، دارای طبیعتی معتدل است، در حالی که
دانه آن یا همان بهدانه طبیعتی سرد و تر دارد.
منبع : ساعت ۲۴
Comments
Post a Comment